Είσαι Επαγγελματίας;

Απλώς πάτα την καρδούλα


Η Megawatt είναι δίπλα σου.

Τώρα μπορείτε με πολύ εύκολο τρόπο να ζητήσετε μια οικονομική προσφορά για τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν.

Ακολουθήστε τις παρακάτω απλές οδηγίες και ζητήστε άμεσα μια οικονομική προσφορά για τα προϊόντα και τις ποσότητες που σας ενδιαφέρουν.

Βήμα 1ο

Επιλέξετε το προϊόν που σας ενδιαφέρει και πατήστε την πράσινη καρδιά που βρίσκεται στο σημείο πάνω αριστερά από το προϊόν ή διαφορετικά εάν πατήσετε για να δείτε το προϊόν κάνετε κλικ στην πράσινη καρδιά που βρίσκεται κάτω από το κουμπί “προσθήκη στο καλάθι”. Αυτόματα το προϊόν προστίθεται στη wishlist σου. Επαναλάβετε την διαδικασία για όσα προϊόντα επιθυμείτε.

Βήμα 2ο

Αφού έχετε τελειώσει και έχετε προσθέσει όσα προϊόντα θέλετε, πηγαίνετε στην κορυφή της σελίδας, πάνω από το μενού δεξιά και πατάτε την πράσινη καρδιά, προκειμένου να μεταφερθείτε στη wishlist σας και να δείτε όλα τα προϊόντα που έχετε επιλέξει.

Βήμα 3ο

Εδώ μπορείτε να δείτε όλα τα προϊόντα που έχετε επιλέξει και να προσθέσετε αριθμό τεμαχίων που χρειάζεστε. Εφόσον είστε έτοιμοι, πατάτε το κουμπί “Ζήτα Προσφορά”, όπου θα μεταφερθείτε σε μια Φόρμα με τα στοιχεία που σας ζητούμε, τα οποία θα πρέπει να συμπληρώσετε και κατόπιν να πατήσετε το κουμπί “Ζήτα Προσφορά”.

Βήμα 4ο

Εμείς με την σειρά μας, αφού λάβουμε το αίτημά σας, με τα συμπληρωμένα στοιχεία σας, θα σας αποστείλουμε την Οικονομική Προσφορά για τα προϊόντα που μας ζητήσατε.